“ΟΑΣΗ”: Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φυσιολατρικού…

0

OΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ    ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΜΑΪΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ    2013

  • Πέμπτη    18/4/13 , ώρα  11 πμ , ξεκινάμε  μπροστά από τα  γραφεία του συλλόγου και πάμε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο  για να ξεναγηθούμε   στον μηχανισμό των Αντικυθήρων . Συμμετοχή  6 ευρώ.
  • Κυριακή   28/4/13 , ώρα  9 πμ  ,  ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου με πούλμαν  και  ανεβαίνουμε στην Πάρνηθα. Σταματάμε  και ξεκινάμε μια πεζοπορία 2-2,5 χιλ/τρα  (όχι ανηφορική)  και φθάνουμε στο καταφύγιο Φλαμπούρι. Εκεί  μπορούμε  να πιούμε τον καφέ  μας , το μεσημέρι να δοκιμάσουμε σπιτική κουζίνα . Όσοι ενδιαφέρονται μπορεί με τους οδηγούς που διαθέτει το καταφύγιο να περπατήσουν σε μονοπάτια του βουνού. Επιστροφή το απόγευμα. Συμμετοχή  10 ευρώ για τα μέλη και 12 ευρώ για τους φίλους.
  • Τρίτη  30/4/13  , ώρα  15,30 μμ  , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για να είμαστε  έγκαιρα στην Καπνικαρέα απ’ όπου ξεκινάει  το «σαφάρι βυζαντινών εκκλησιών» , ένα πρόγραμμα ( διάρκειας 1-1,5 ώρας) της Δημοτικής Πινακοθήκης Αθηνών , που περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις στις Βυζαντινές εκκλησίες της Αθήνας.
  • Σάββατο 11/5/13 , ώρα 19,15  μμ , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για το  Badminton για να παρακολουθήσουμε τη παράσταση  « Ποιος τη Ζωή μου ….» ένα  αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. (Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες  ηθοποιοί και τραγουδιστές, ακούγονται πάνω από 50 τραγούδια).  Συμμετοχή  18 ευρώ για τα μέλη , 20 ευρώ για τους φίλους.
  • Πέμπτη-Κυριακή 16-19/5/13 , ώρα 7,30 πμ ξεκινάμε για την τετραήμερη εκδρομή μας στα Γιάννενα, Ζαγοροχώρια, μουσείο Βρέλλη, Δωδώνη, Σπήλαιο Περάματος, λίμνη , ξενάγηση στο κάστρο κλπ. Λεπτομέρειες στα τηλέφωνα και στα γραφεία του συλλόγου.
  • Κυριακή  2/6/13 ώρα 9πμ , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για τον Υμηττό.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ήπιο περπάτημα με θέα από ψηλά της Αθήνας και του Σαρωνικού. Το μεσημέρι φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή το απόγευμα. Συμμετοχή  10 ευρώ για τα μέλη , 12 για τους φίλους.
  • Τρίτη  11 Ιουνίου , ώρα 7μμ ,  ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου και πάμε στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης . Εκεί  μας περιμένει ο αστρονόμος κ. Νίκος Ματσόπουλος για να μας κάνει το γύρο του γαλαξία…με το διοπτρικό τηλεσκόπιο Newall  συντονισμένο στον πλανήτη Κρόνο και στον αστερισμό του Ωρίωνα. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με το μεγαλύτερο «ασανσέρ» της πόλης , αφού το πάτωμα στην αίθουσα του τηλεσκοπίου ανεβοκατεβαίνει. Συμμετοχή 10 ευρώ για τα μέλη, 12 ευρώ για τους φίλους.
  • Κυριακή 30/6/13 , ώρα 7,30 πμ , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για την Παύλιανη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα παράλληλα στο ποτάμι, μέχρι τις πηγές του ποταμού, πικ-νικ κάτω από τα πλατάνια κλπ. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην Υπάτη . Συμμετοχή 12 ευρώ για τα μέλη , 15 για τους φίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  στα γραφεία μας.

ΤΑ    ΓΡΑΦΕΙΑ    ΜΑΣ    ΕΙΝΑΙ    ΑΝΟΙΚΤΑ :

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    :   10.30 πμ –  12.30 μμ

ΤΡΙΤΗ   και   ΠΕΜΠΤΗ       :       18,30 μμ –   20,30 μμ

Για την  προσωρινή διοικούσα επιτροπή

Ο πρόεδρος                                  η γεν. γραμματέας
Γιάννης  Αντωνόπουλος              Αιμιλία   Σταθούλια

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού
Επόμενο άρθροΤέλος από σήμερα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα! Δείτε τα πρόστιμα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.