Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από το οργισμένο ξέσπασμα αγανακτισμένου συμπολίτη μας έξω από το Δημαρχείο…(photos)

0

DSCN8092Όπως ήδη πληροφορηθήκατε από το fx-news.gr αγανακτισμένος συμπολίτης μας, ξεπέρασε τα όριά του,  ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, ανεβασμένος σε φορτηγό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε, ο συμπολίτης μας ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα οικονομικής κυρίως φύσεως, γεγονός που τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη απόγνωσης.

Όπως γίνετε εύκολα κατανοητό, οι “ζωές” όλων μας σχοινοβατούν… και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση…

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του fx-news.gr

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια ΤΩΡΑ: Απόπειρα αυτοκτονίας αγανακτισμένου συμπολίτη μας στο Δημαρχείο!(Φωτορεπορτάζ+video)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με το οργισμένο ξέσπασμα αγανακτισμένου συμπολίτη μας έξω από το Δημαρχείο…(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.