Νάντια Σερλίδου: Η πιο σέξι πελαργίνα της Εθνικής Μπάσκετ!(video+photos)

3

“Τι μου αρέσει να μου κάνουν στο κρεβάτι, αυτό δεν είναι που θέλεις να μάθεις; Θα σ’ το πω εγώ και πασάλειψέ το ωραία εσύ. Μου αρέσει το θέμα το πολύ άγριο, το βρισίδι, το λίγο ξύλο. Να έχει την εξουσία ο άλλος. Βαριέμαι το σεξ όταν είναι ξενέρωτο και γλυκερό”.

Ενδεικτική ατάκα από την πρώτη, εντελώς ακατέργαστη εκδοχή της Νάντιας, αυτή που έσκασε σαν σουπερνόβα στην δημοσιότητα το 2007 όταν ο “Θεός να τον έχει καλά” σκηνοθέτης του Eurobasket της Ισπανίας ζούμαρε στο –ντυμένο στα χρώματα της γαλανόλευκης- πρόσωπο της, όντας η πιο σέξι φίλαθλος στις κερκίδες. Το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς πράγμα (ένας σκηνοθέτης ζούμαρε πάνω της καθώς βρισκόταν σε ένα γήπεδο του baseball) ήταν η αφορμή να ξεκινήσει την καριέρα της και η Pamela Anderson, μόνο ως καρμική σύμπτωση υπάρχει…

Τώρα η Νάντια είναι πια ένα  22χρόνο τοπ μόντελ που βρέθηκε από την εξέδρα του Eurobasket στις πασαρέλες των μητροπόλεων της μόδας, μετρά επιτυχίες και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του κόσμου…

Προηγούμενο άρθροΧώρισες??? Δες πως να κάνεις “απεξάρτηση”…
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 2013: Οι πρόσκοποι της πόλης μας συμμετέχουν ενεργά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.