Μειώστε τους φόρους στα αεροδρόμια της Ελλάδας και θα έρθουν 10 εκατομμύρια νέοι τουρίστες

0

ryanair-660_0Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο, η Ryanair παρουσίασε πρόταση για επιπλέον 10 εκατομμύρια αφίξεων ξένων τουριστών στην Ελλάδα σε βάθος τριετίας εφόσον περιοριστούν δραστικά οι φόροι στα αεροδρόμια της χώρας μας.

Την πρόταση πρόκειται να υποβάλλει το μεσημέρι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάικλ Κόλει στον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη.

Προβλέπεται ο μηδενισμός των τελών προσγείωσης και απογείωσης στα νέα δρομολόγια των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και η μείωση στα 5 ευρώ ανά επιβάτη του κόστους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΗμέρα περιβάλλοντος στο 1ο ΓΕ.Λ.
Επόμενο άρθροΣυνάντηση “κορυφής” με την παρουσία της Δημάρχου Ε.Γαϊτανά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.