Λεφτά…

0

leftaΣυνεχίζονται οι επιχορηγήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τρίτους. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών με την υπογραφή των δύο αποφάσεων ολοκληρώνεται η ένταξη 167 δήμων και 13 περιφερειών στην ειδική επιχορήγηση για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς την αγορά και τις τοπικές κοινωνίες. Η επιχορήγηση από την έναρξη της διαδικασία μέχρι σήμερα είναι  συνολικού ύψους 784.973.510,00 ευρώ.

Σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπέγραψε απόφαση για τη χορήγηση ποσού 26.974.097,00 ευρώ στις Περιφέρειες της χώρας αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους. Η επιχορήγηση  αποτελεί τη β’ δόση των 58 εκατ. ευρώ που έχουν συνολικά εγκριθεί για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Περιφερειών. Η επιχορήγηση θα κατανεμηθεί στους Λογαριασμούς των Περιφερειών με χρηματική εντολή προς το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών, ενέκρινε την επιχορήγηση συνολικού ποσού 109.975.076,00 σε 27 Δήμους της χώρας με σκοπό την κάλυψη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί έως 30/09/2012.  Οι συγκεκριμένοι Δήμοι πρέπει να προχωρήσουν σε δημιουργία ειδικού λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να διευκολυνθεί η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών και η διενέργεια των σχετικών ελέγχων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Προηγούμενο άρθροΆλσος Νέας Φιλαδέλφειας: “ΝΕΚΡΟ ΤΟΠΙΟ”! Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο-Ντοκιμαντέρ του Fx!
Επόμενο άρθροΝαυτική τραγωδία στις ακτές της Μεσσηνίας… (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.