Κυκλοφορεί η 1η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του Fx-news! Δείτε το εξώφυλλο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίασή της!

1

foto-efhmerida-1o-teyxos-fx-news.grΕίναι πλέον γεγονός….

Κάντε ΚΛΙΚ ετην εικόνα για να δείτε το εξώφυλλο

Το 1ο τεύχος της εφημερίδας του Fx-news.gr παρουσιάστηκε την Τετάρτη 25.04.2013 σε μία όμορφη εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο  BARFLY coffee-bar (ΣΑΡΔΕΩΝ 10 στο πεζόδρομο της Ν.Φ.) και από σήμερα  κυκλοφορεί σε όλη την πόλη!

Με πλούσια θεματολογία που ευελπιστούμε πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ΟΛΩΝ των συνδημοτών μας.

Ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα παρουσιάσουμε μέσω του Fx-web tv και “τηλεοπτικά”, τα ρεπορτάζ αλλά και τις συνεντεύξεις που φιλοξενούνται στο 1ο φύλλο της εφημερίδα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ:

  • Πέμπτη(25.04) στις 9 μ.μ. θα παρακολουθήσετε το video με όλη την συνέντευξη του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Kαλημέρα Όμορφη Πόλη” , Χάρη Τομπούλογλου.
  • Παρασκευή(26.04)  στις 7 μ.μ. θα ακολουθήσει η “τηλεοπτική” συνέντευξη του π. Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας και νυν επικεφαλής της παράταξης “Όραμα Πόλης”, Σταύρου Κόντου. 

Από την Μ. Δευτέρα θα παρουσιάσουμε video με ρεπορτάζ που αφορούν την πόλη μας.

Την Μ. Δευτέρα(29.04) στις 7 μ.μ. ρεπορτάζ για το ΆΛΣΟΣ.

Την Μ. Τρίτη(30.04) στις 7 μ.μ. video με θέμα το πάρκο και τους αθλητικούς χώρους της περιοχής των Απομάχων (Άγιος Κοσμάς).

Την Μ. Τετάρτη(01.05) στις 7 μ.μ. θα ακολουθήσει το ρεπορτάζ για την MAVA-Renault.

Tέλος τo σύνολο της ύλης της εφημερίδας μας, θα μπορείτε να το διαβάζετε από την Παρακευή(26.04) στις 1.00 το μεσημέρι και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας…

Δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για τα 3χρόνια του Fx και της παρουσίασης της εφημερίδας μας:

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Μην χάσετε το μεγάλο Fashion Bazaar ρούχων, με τιμές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ…
Επόμενο άρθροΜυστικές εκλογές στην Ελλάδα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.