Κάλεσμα της “ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΡΓΩΝ–ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΜΕΛΟΣ Ο.Γ.Ε) Ν.Φ~Ν.Χ

0

EpitrAgonaAnergon_ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, φτωχοί επαγγελματίες, χαμηλοσυνταξιούχοι,

Την ίδια ώρα που η εργατική-λαϊκή οικογένεια στενάζει, χτυπημένη στο δικαίωμα στην εργασία, με τσακισμένα μεροκάματα και μισθούς και γενικευμένη απληρωσιά, με ήδη δυσβάσταχτους φόρους, χρέη και χαράτσια, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τις ευλογίες της ΕΕ, εντείνει την επίθεση της στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα, ετοιμάζοντας νέα ληστρική επιδρομή, με φορολόγηση από το πρώτο ευρώ για όλους, με αυξημένους συντελεστές, με κατάργηση και μειώσεις φοροεκπτώσεων και ταυτόχρονα νέες τρανταχτές φοροελαφρύνσεις για τους ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους και τους μεγαλοεισοδηματίες.

Τσακίζουν τους εργαζόμενους με μπλοκάκι, χτυπούνε ανελέητα τους αυτοαπασχολούμενους τόσο με την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και την αφαίμαξη από το πρώτο ευρώ ,όσο και με την αύξηση του περιβόητου τέλους επιτηδεύματος, σε συνδυασμό και με όλα τα άλλα μέτρα που έχουν προβλέψει για μισθωτούς, συνταξιούχους (κατάργηση αφορολογήτου παιδιών, οικογενειακών δαπανών κλπ). Διαμορφώνουν συνθήκες για μαζικά λουκέτα, προκειμένου να διευκολύνουν τους ισχυρούς ομίλους και επιχειρήσεις στην απόσπαση της πίτας που απομένει σε ολοένα και λιγότερα χέρια, για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου.

Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αλλά και με τις επικείμενες αυξήσεις στο ρεύμα και στο νερό κάνουν πραγματική αφαίμαξη στο λαό για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου. Μαζεύουν λεφτά για να χρηματοδοτήσουν τα μονοπώλια, τις τράπεζες, τους εφοπλιστές που θα υλοποιήσουν την περιβόητη ανάπτυξη για το δικό τους όφελος και στις δικές μας πλάτες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Να δημιουργήσουμε τώρα ένα οργανωμένο ορμητικό ποτάμι αντίθεσης, αντίστασης απέναντι στο φορολογικό κυκλώνα!  Να υπερασπιστούμε τις ζωές των οικογενειών μας. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη, να μη μείνει κανένας μόνος του!!

Διεκδικούμε:

  • Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τράπεζες, οι μεγαλέμποροι.
  • Να φορολογηθούν με συντελεστή 45% στα διανεμόμενα και αδιανέμητα κέρδη. Να καταργηθούν τα αφορολόγητα αποθεματικά και οι λεγόμενες αναπτυξιακές φοροελαφρύνσεις.
  • Να καταργηθεί το ειδικό φορολογικό καθεστώς για τους εφοπλιστές.
  • Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία όλων των κεφαλαιουχικών επιχειρήσεων και να υπάρξει αύξηση του αφορολόγητου ορίου για τη μεταβίβαση της μικρής ακίνητης περιουσίας.
  • Να καταργηθούν εδώ και τώρα τα χαράτσια, οι έμμεσοι φόροι στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα καύσιμα.
  • Να ληφθούν μέτρα προστασίας για τους ανέργους, νέους, μισθωτούς, εμπόρους και βιοτέχνες.
  • Να καταργηθούν όλοι οι άμεσοι φόροι που πνίγουν και εξοντώνουν τα λαϊκά στρώματα.
  • Φορολογική ενημερότητα για όλους

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ  Δ.Ο.Υ Ν.ΙΩΝΙΑΣ( ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1)  ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 ΩΡΑ:11. 00

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6975465734, 6973497308

 

Προηγούμενο άρθρο“Πάμε στοίχημα” για το νέο γραμματέα του ΚΚΕ – Δείτε τις αποδόσεις…!
Επόμενο άρθροΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Τοπικό Ντέρμπι «αλά Αγγλία»,την Κυριακή!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.