Η Ελληνική… “New Diaspora”! Οι νέοι Έλληνες μετανάστες…!(Video-Ντοκιμαντέρ)

0

new-diasporaΗ New Diaspora είναι μία ανοιχτή επιστολή με πολλαπλούς αποστολείς κι ακόμα περισσότερους αποδέκτες, που εστιάζει στις προσωπικές ιστορίες Ελλήνων που αποφάσισαν να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

Ο κύριος αφηγηματικός άξονας είναι μια σειρά διαδικτυακών ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Νίκου Σταμπουλόπουλου, που ζει κι εργάζεται στο Άμστερνταμ από τον Οκτώβριο του 2009.
Παράλληλα, η New Diaspora είναι μια ανοιχτή κοινότητα, όπου οι Έλληνες του εξωτερικού μπορούν να μοιραστούν το δικό τους περιεχόμενο και τις απόψεις τους, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Καταγράφοντας τις μαρτυρίες τους σε βίντεο, στέλνοντας φωτογραφίες, γράφοντας άρθρα και προτείνοντας ιδέες που σχετίζονται με τη θεματολογία της πλατφόρμας.

Έχοντας σαν αφετηρία αυτά που τους ενώνουν, στόχος τους είναι να παρέμβουν μαζικά και δυναμικά στο δημόσιο διάλογο σχετικά με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Επίσης, έχουν ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν τη συλλογική τους ταυτότητα, καθώς και να προσφέρουν μια διαφορετική οπτική στη διεθνή εικόνα των Ελλήνων.

www.newdiaspora.com/el/

 

Προηγούμενο άρθροΟι Ναυτοπρόσκοποι Ν.Χαλκηδόνας στην “Πανελλήνια Δράση Προσφοράς & Ευαισθητοποίησης”
Επόμενο άρθροΑντιΦασιστικό τριήμερο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.