Γήπεδο ΑΕΚ: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά: «Περιμένουμε τον Μελισσανίδη…»

1

melissanidhs-gaitanaΔιατεθειμένη να στηρίξει όπως μπορεί την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε σε σημερινές δηλώσεις της η Έφη Αποστολάκη.

Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επεσήμανε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6,  ότι «…θέλουμε να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ραντεβού προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Τετάρτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Αναλυτικά όσα είπε η κ. Αποστολάκη

Για το αν ισχύουν οι πληροφορίες περί ραντεβού με τον Μελισσανίδη: «Όχι, δεν υπάρχει ραντεβού με τον κ. Μελισσανίδη. Ούτε έχει προηγηθεί κάποια επαφή -επίσημη ή ανεπίσημη. Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου και να συναντηθούμε. Είμαστε όλοι σε αγωνία, διότι προφανώς και θέλουμε να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για τις επαφές που έχουν γίνει στο παρελθόν: «Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις στο παρελθόν και με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική. Μετά όμως σταμάτησαν. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι το σπίτι της εκεί. Οπότε, περιμένουμε να επικοινωνήσει μαζί μας ο κ. Μελισσανίδης και να συζητήσουμε».

Για τη βάση που είχαν γίνει οι συζητήσεις: «Είχαμε συζητήσει για κάποια στάνταρ, δεν είχαμε φτάσει όμως σε σχέδια. Περιμέναμε την Ερασιτεχνική να μας πει τη δική της θέση. Αυτό που είχαμε συζητήσει ήταν για γήπεδο 27.000 θέσεων. Νομίζω ότι είναι μια χαρά η χωρητικότητα, από το να μην υπάρχει καθόλου. Νέκρωσε ο τόπος από τότε που έφυγε η ΑΕΚ».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 6 υπόπτων σε γνωστή καφετέρια για συμμετοχή τους(?) σε τρομοκρατική οργάνωση…
Επόμενο άρθροΔημοτική συγ-κοινωνία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τους δημότες τους ρωτήσατε άμα θέλουν γήπεδο? Γιατί να στερήσουμε από τα παιδάκια τα ήσυχα Σαββατοκύριακα στο άλσος ? Αντί να κοιτάξετε να φτιάξετε το άλσος πάτε να ρημάξετε ακόμα περισσότερο. Τσιμεντωστετο όλο να δούμε τι καταλάβετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.