ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Τοπικό Ντέρμπι «αλά Αγγλία»,την Κυριακή!!!

0

xalkidonikos-attalos-ntermpi-640x257Αγγλικό ντέρμπι θυμίζει ο αγώνας της Κυριακής(14/04/ 5.00μμ Γήπεδο Κάτω Αχαρνών) ανάμεσα στις δυό ποδοσφαιρικές ομάδες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…

Μπορεί βαθμολογικά οι δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Β΄Αθηνών, «καίγονται» όμως και οι δύο για την νίκη…(Άτταλος να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, ο Χαλκηδονικός παλεύει για την παραμονή)

«Μάχη» λοιπόν των δύο διαμερισμάτων πλέον του Δήμου μας «Νέα Χαλκηδόνα» με «Νέα Φιλαδέλφεια» και… το Fx-news.gr θα είναι εκεί για να σας την παρουσιάσει με αναλυτικό ρεπορτά, (videos-photos)…

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα της “ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΡΓΩΝ–ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΜΕΛΟΣ Ο.Γ.Ε) Ν.Φ~Ν.Χ
Επόμενο άρθροΝέο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη(17/04) με μεγάλο ενδιαφέρον…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.