Έκθεση έργων τέχνης από το Θεατρικό Τμήμα του ΠΠΙΕΔ! (Φωτορεπορτάζ)

0

ppied-ekthesh-zografikhs (2)«Η τέχνη πρέπει να αιφνιδιάζει την πραγματικότητα», έλεγε η Francoise Sagan…

Πραγματικά, η εικαστική έκθεση που διοργανώθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στο χώρο του ΠΠΙΕΔ ήταν ένας ευχάριστος αιφνιδιασμός της δύσκολης σημερινής πραγματικότητας!
   Το Θεατρικό Τμήμα του ΠΠΙΕΔ παρουσίασε έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας, ψηφιδωτά, καλλιτεχνικές φωτογραφίες και κατασκευές με κερί, που φιλοτέχνησαν μαθητές και φίλοι του Τμήματος.
    Η έκθεση ήταν μία ακόμη ευκαιρία να θαυμάσουμε τη σοβαρή, ουσιαστική και διακριτική δουλειά του Θεατρικού Τμήματος, που ανοίγει φωτεινούς δρόμους σε σκοτεινούς καιρούς.
     Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η κ. Ελένη Κατσαντώνη. Οι δημιουργοί που παρουσίασαν έργα τους είναι: Μαρία Χατζηγεωργίου και Ελένη Κατσαντώνη ( ζωγραφική), Νανά Νικολέρη ( ψηφιδωτά), Γιάννης Χατζηγεωργίου, Φρειδερίκη Ελένη, Διονυσία Γράμψα, Δήμητρα και Μαίρη Γράμψα, Σοφία Ανδρεάδη , Μίνα Μαστροζάννε, Μάνια Πισαδάκη ( φωτογραφία), Βιβή Πανταζή ( κατασκευές με κερί), Εύα Εξάρχου (αγιογραφία και λαμπάδες). 

Δείτε το Φωτορεπορτάζ:

 

 

Προηγούμενο άρθροΤέλος από σήμερα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα! Δείτε τα πρόστιμα…
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Το Δημοτικό συμβούλιο σήμερα αποφασίζει για τον Εορτασμό της…(7.30μμ-Video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.