Video: Έμεινε “ΜΟΝΗ” η Δήμαρχος…,”Κατάφερε” και “έδιωξε” και τους τελευταίους των “Μοϊκανών”!!!

0

-dimarxos-prypologismos-2013-dimoy-fxΜετά την ειδική συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας(δείτε ΕΔΩ), έγινε την Τετάρτη(6.3/2012) νέα συνεδρίαση με 49(!!!) θέματα ημερησίας διάταξης!!!

Και πάλι όμως ο Προϋπολογισμός ήταν αυτός που άνοιξε τους “ασκούς του Αιόλου”

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κανταρέλης, ρώτησε εάν ισχύει η άτυπη συμφωνία που πήρε σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα(εκτός των αριστερών παρατάξεων),  να εφαρμοστεί η πρόταση του κυρίου Σταύρου Κόντου για σύνταξη προϋπολογισμού από την διοίκηση και την αντιπολίτευση…

Τον λόγο πήρε η Δήμαρχος κα. Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη και έριξε την “Μπόμπα”, “μπόμπα” η οποία ανάγκασε τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γιώργο Καραβία και τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουτσάκη(οι τελευταίοι-πιστοί “Μοϊκανοί” της Δημάρχου), να φύγουν από το συμβούλιο…

Δείτε τα ΟΛΑ στο αποκλειστικό video του Fx και τα… συμπεράσματα δικά σας!!!:

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=SFAhb9S1FZ8″ width=”690″ height=”518″]

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το «Καρναβάλι Πάρτυ» των Νέων της «Καλημέρα Όμορφη Πόλη»!(photos)
Επόμενο άρθρο“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκτροφείο διαφθοράς”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.