Στυγερό έγκλημα, με θύμα από την Νέα Φιλαδέλφεια???(video)

2

nea-filadelfeia-epal-eglima-tsekouriΤην περασμένη Πέμπτη βρέθηκε άγρια δολοφονημένος  ένας νεαρός άντρας αγνώστων  στοιχείων σε δασική περιοχή κοντά στον οικισμό της Βαρυμπόμπης.

Το πτώμα του νεαρού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης(28/02) και υπολογίζεται πως η δολοφονία του έγινε  δύο ημέρες πριν.

Ήταν πολύ λεπτός και φορούσε παλιά και ταλαιπωρημένα ρούχα, ενώ έφερε ενδείξεις χρήστη ναρκωτικών ουσιών…

Ο δολοφόνος του, τον χτύπησε με βαρύ και αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το οποίο ίσως ήταν μπαλτάς ή σκερπάνι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τελευταίας ώρας, λένε ότι το θύμα ήταν πρώην μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας, και μάλιστα απο τους καλύτερους μαθητές…

Περισσότερες πληροφορίες σε νεώτερες αναρτήσεις…

Δείτε το video του newsit.gr την ημέρα που ανακαλύφθηκε το πτώμα

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή συμπλοκή που να είχε σχέση με ναρκωτικά.

Προηγούμενο άρθροΚΑΠΗ: Φωτορεπορτάζ από την Χοροεσπερίδα τους…(photos)
Επόμενο άρθροΚιλελέρ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.