Ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος στην Νέα Φιλαδέλφεια (Video)

0

veggos-thanasis0aek-nea-filadelfeiaΣτα χρόνια που η ΑΕΚ είχε το δικό της σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια, φιλοξένησε πλείστες εκδηλώσεις που είχαν έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό. Εκ των κορυφαίων όμως, ήταν αυτή που διεξήχθη μία μέρα σαν σήμερα το 1978. Τότε που μπροστά σε 40.000 θεατών (!), πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ενωσης φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους για την ενίσχυση του ταμείου των καλλιτεχνών!

Το εισιτήριο είχε οριστεί σε 80 δραχμές, αλλά υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να βρεθεί κόσμος στο ματς, που έφτασαν να πωλούνται μέχρι και στην μαύρη αγορά έναντι 120 δραχμών. Οι δημοσιογράφοι κέρδισαν με 5-3, ενώ με τους ηθοποιούς αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο ο Θανάσης Βέγγος σημειώνοντας μάλιστα δύο γκολ! Όταν ο αξεπέραστος ΘΒ κουράστηκε να…τρέχει, αντικαταστάθηκε από την Δέσποινα Στυλιανοπούλου και ο διαιτητής Ζλατάνος αναγκάστηκε να λήξει τον αγώνα, καθώς 5.000 φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια των δημοσιογράφων, ο μεγάλος Βέγγος θα δηλώσει: «Καλοί μου άνθρωποι, συγνώμη αν σας κούρασα».!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕπαναλειτουργεί το Καρδιοχειρουργικό του Παίδων «Αγία Σοφία»
Επόμενο άρθρο«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω»… κυρία Μέρκελ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.