Νεκρός Έλληνας πολίτης θύμα απαγωγής στη Νιγηρία!!!(Video)

0

Νεκρός είναι ο Έλληνας πολίτης που είχε πέσει θύμα απαγωγής στη Νιγηρία, από ισλαμιστές αντάρτες. Η επιβεβαίωση ήρθε από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι είναι νεκρός και για αυτό το λόγο ενημέρωσε και την οικογένειά του.

Σε ανάλογη επιβεβαίωση προχώρησε και το Υπουργείο εξωτερικών της Ιταλίας, για τον Ιταλό πολίτη που είχε επίσης πέσει θύμα απαγωγής. Μαζί τους ήταν επίσης ένας Βρετανός και 4 Λιβανέζοι.

Όλοι τους εργάζονταν σε εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων στη Νιγηρία και έπεσαν θύματα απαγωγής στις 16 Φεβρουαρίου, από την Ισλαμική οργάνωση Ανσάρου, παρακλάδι της Μπόκο Χαράμ που δρα στην περιοχή.

Τα μέλη της οργάνωσης σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι προχώρησαν στην εκτέλεση των 7 ομήρων σε αντίποινα για τις προσπάθειες των βρετανικών και των νιγηριανών αρχών να τους σώσουν.

EURONEWS

Προηγούμενο άρθροΣοφία Βέμπο: “Η Εθνική μας τραγουδίστρια”…
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα στα 15 πιο Ιστορικά Cafès της Ευρώπης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.