Νέα Φιλαδέλφεια: Tv Ρεπορτάζ από την Μεγάλη φωτιά σε Διαμέρισμα στην Αγία Μαρίνα!(photos)

0

Untitled-5Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι(04/04/2013)στο διαμέρισμα διώροφου κτιρίου, στην οδό Σερίφου 3 στη Αγία Μαρίνα στην Νέα Φιλαδέλφεια, φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα… (φωτογραφίες)

Στο  διώροφο κτίριο, στου οποίου στο ισόγειο βρίσκεται το Φαρμακείο του κ.Παναγιώτη Σταυρακούδη, η φωτιά στηνDSCN7171 κατοικία του ορόφου της κυρίας Δήμητρας Καραγεωργίου παραλίγο να της στερήσει την ίδια της την ζωή…

Κατά πάσα πιθανότητα η φωτιά προήλθε από ανάφλεξη του απορροφητήρα την ώρα που η κυρία Δήμητρα μαγείρευε…

Αρχικά η κα Δήμητρα προσπάθησε να σβήσει μόνη της την φωτιά, αλλά από τις αναθυμιάσεις λιποθύμησε…

Ευτυχώς που ο Φαρμακοποιός από το ισόγειο, κ.Παναγιώτης  Σταυρακούδης, επιχείρησε άμεσα, και με αυτοθυσία μπήκε στο διαμέρισμα και έβγαλε σχεδόν λιπόθυμη από αυτό την άτυχη γυναίκα…

Για την κατάσβεση της επιχείρησαν  24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Δείτε το αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Fx:

Δείτε και το αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ του Fx:

Προηγούμενο άρθροΆρχισε ο “Πόλεμος” για τον “Προϋπολογισμό 2013(Πράξη 3η)”… με Σκουπίδια στους δρόμους της πόλης!!!(Fx-news.gr LIVE)
Επόμενο άρθροΈλενα Ναθαναήλ: Η Φιλαδελφειώτισσα…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.