Μητρόπουλος: Άλλαξε η ψυχολογία της ΑΕΚ…

0

mitropoylosΆκρως σημαντικό χαρακτήρισε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Παύλος Μητρόπουλος. Τι δήλωσε για τη μεταγραφή στην Ένωση και τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΟΠΑΠ, στην τηλεόραση του Αντ1 ήταν πριν λίγο ο Παύλος Μητρόπουλος.

Το “pitbul” της μεσαίας μας γραμμής, αρχικά μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής αναφέροντας μεταξύ άλλων “…Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά για εμάς αλλά και για τους οπαδούς των δύο ομάδων…”, επίσης πρόσθεσε ό,τι αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ενώ στην αναφορά του δημοσιογράφου του Αντ1 στην καλή πορεία της ομάδας στο Β’ γύρο, ανταπάντησε ότι αυτό οφείλεται στην αλλαγή ψυχολογίας που έχει επέλθει στην ομάδα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την θέση του αμυντικού χαφ δήλωσε “… η θέση μου θέλει ποδοσφαιρικό θράσος και δύναμη…”.

Για την μετάγραφή του στην ΑΕΚ είπε “…ήρθα σε μία μεγαλύτερη ομάδα για να δείξω τι αξίζω…”.

Ο Παύλος Μητρόπουλος δήλωσε ακόμη ό,τι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής από μικρός, αλλά σίγουρα και το 2004 τον ώθησε σε αυτό το άθλημα.

Τέλος ανέφερε ότι ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Xavi της Barcelona και ότι η Εθνική ομάδα είναι σίγουρα μεγάλο όνειρο για κάθε παίκτη.

Ρένος αρβανίτης για το AEK Live

Προηγούμενο άρθροΜ.Μαυροζαχαράκης: “Δημοτικό κοινωνικό κράτος και το παράδειγμα της Φιλανδίας”
Επόμενο άρθρο“ΑΓΓΕΛΙΑ”: Ζητείται ζευγάρι για ταξίδι στον… Αρη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.