ΚΕΔΕ: “Συκοφάντηση της τοπικής αυτοδιοίκησης”

0

askoynisΟρισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις αιρετών δεν μπορεί να είναι η αφορμή για να συκοφαντείται ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

Ο κ. Ασκούνης μίλησε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης, στην οποία εισηγήθηκε τη διοργάνωση ημερίδας εντός του Απριλίου με θέμα «Διοικητική Αποτελεσματικότητα – Διαφάνεια – Δικαιοσύνη και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Ασκούνης τόνισε ότι «πρώτοι εμείς λέμε όλα στο φως» και πρόσθεσε ότι «πάγια αρχή της ΚΕΔΕ είναι η διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και ουδέποτε αρνηθήκαμε τον οποιοδήποτε έλεγχο».

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχεται η αυτοδιοίκηση ο κ. Ασκούνης είπε ότι «από τις ενέργειες και τις δράσεις μας πρέπει να καταδειχθεί στην κοινή γνώμη αλλά και στους διαμορφωτές της, ότι οι ελάχιστες περιπτώσεις διαφθοράς προσώπων σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι κατασυκοφάντησης για κάθε είδους πολιτικά, οικονομικά ή επικοινωνιακά συμφέροντα».

Προηγούμενο άρθρο“ΑΛΕΛΛΟΥΙΑ”! Ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός και “Δόξα σοι ο Θεός”!!!(video)
Επόμενο άρθροΕργασία στους Δήμους για 400.000 Άνεργους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.