Δελτίο τύπου Δήμου Φ.Χ. για τα σκουπίδια…

0

skoypidia-deltio-dymoy«Αποκομιδή των απορριμμάτων σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου»

Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων σήμερα το πρωί, Σάββατο  9/3/2013, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε πλατείες και σε σχολεία, παρουσία της Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Αδαμάντιου Παϊδα.

 Η αποκομιδή πραγματοποιήθηκε με  2 απορριμματοφόρα οχήματα  του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και τη συνεργασία των υπηρεσιών καθαριότητας των 2 Δήμων.

Η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη  εκφράζει  τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελή Βλασσόπουλο, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν, για την άμεση ανταπόκριση του και την παραχώρηση 2 απορριμματοφόρων και δύο οδηγών .

Οι εργασίες αποκομιδής θα  συνεχιστούν και αύριο Κυριακή , σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

 

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: «Δωρεάν Μαθήματα» για άλλους 14 μήνες από τον Σταύρο Κόντο…
Επόμενο άρθροΕπιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.