Δήμος Φ.Χ.: «ΘΑ μπορούσες να χαρίσεις ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη”…

0

OΜε κεντρικό μήνυμα :

«ΘΑ μπορούσες να χαρίσεις ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

ΑΝ συμμετέχεις και εσύ με την προσφορά σου σε τρόφιμα, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια του Δήμου μας στην διοργάνωση των Κοινωνικών Συσσιτίων»

η πόλη μας συμμετείχε και φέτος στον εορτασμό της «Ώρας της Γης 2013».  Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. διοργανώτρια της δράσης, ανέλαβε την συγκέντρωση, εθελοντικής προσφοράς αγαθών από συμπολίτες μας, στο χώρο του καταστήματος «Σκλαβενίτης Α.Ε.Β.Ε.» στη Νέα Χαλκηδόνα στις 22 Μαρτίου.

 Για το 2013, οι συμμετέχοντες Δήμοι δεν έσβησαν απλά τα φώτα σε κάποιους χώρους. Έστειλαν ένα διαφορετικό μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγυής και ανθρωπιάς συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

 Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η ποσότητα των αγαθών που συγκεντρώθηκε απέδειξε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θερμή.  Η ενημέρωση του κοινού και η συλλογή των τροφίμων έγινε στις εισόδους του καταστήματος από τους εργαζομένους των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης τους δήμου μας.

Προηγούμενο άρθροΝΤΡΟΠΗ! Δείτε σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο…
Επόμενο άρθροΖούμε κατα τύχη! Βίντεο σοκ από το λιμάνι της Κιμώλου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.