Η ΠάΟΛΑ Φωκά δεν μασά…!(photos)

1


Λένε…λένε…λένε!

Άστους να λένε… και η Πάολα δεν μασά και λέει¨:

«Όλοι όσοι έρχονται στο μαγαζί πιστεύουν ότι παίρνω ναρκωτικά. Δυο, τρεις μόνο δεν το πιστεύουν. Αυτοί που με ζουν από την ώρα που πηγαίνω στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που φεύγω. Μόνο αυτοί μπορούν να πουν ‘Μπορεί και να μην πίνει’. Αλλά γιατί στεναχωρήσω όλο τον κόσμο που με αγαπάει. Έχουν μια εικόνα. Γιατί να τους χαλάσω εγώ αυτό που γουστάρουν;».

«Αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενος τους , δεν ξέρω τι άλλα. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Από εκεί και πέρα, αν τους ευχαριστεί και αισθάνονται ότι υπάρχουν με αυτόν τον τρόπο, ας βρίζουν αβέρτα. Εδώ είμαστε εμείς. Σιδερένιοι»

Προηγούμενο άρθροΠιλότος F16: “Για ποιους πετάω στο Αιγαίο”!
Επόμενο άρθροΚοσμοπλυμμήρα και “Μαζί μπορούμε” από την “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”! (video+photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.