Χ.Καρολίδης προς τοπικούς άρχοντες του Δήμου Φ.Χ: “Ένας Δικέφαλος στην Τουρκία αγναντεύει την Κύπρο!”

0
Ο δήμαρχος της Tosmur στην ALANYA, Μousa Ozdemir (Μωυσής) στέκεται υπερήφανος μπροστά στο σύμβολο της πόλης τον Δικέφαλο Αετό.
Ο δήμαρχος της Tosmur στην ALANYA, Μousa Ozdemir (Μωυσής) στέκεται υπερήφανος μπροστά στο σύμβολο της πόλης τον Δικέφαλο Αετό.

Το 2007 είπε πως ήταν επιθυμία των κατοίκων να ανεγείρουν το μνημείο αυτό και νοιώθουν εθνικά υπερήφανοι έχοντας από τους προγόνους τους αναμνήσεις από την εποχή του Δικέφαλου αετού που ήταν πολύ ωφέλιμη για την περιοχή.

Η Tosmur είναι μια πόλη των 10.000 κατοίκων στα Μεσογειακά παράλια της Τουρκιας βόρεια της Κύπρου.
Και είναι στα γεωγραφικά όρια μεταξύ Παμφυλίας και Κιλικίας νότια από την οροσειρά του Ταύρου…

Κυρίες Και Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Φιλαδέλφειαςtosmur-tyrkey και Χαλκηδόνας δεν αρμόζει με δική σας πρωτοβουλία ένα τέτοιο μνημείο στην Νέα Φιλαδέλφεια; Όχι μόνο μνημείο για πεσόντες και καταστροφές ,αλλά και μνημεία δύναμης και δόξας του λάου μας και των προγόνων μας. Ξέρω ίσως γελάσετε με τα αναφερόμενα μου. Δεν πειράζει δείχνει την ευαισθησία σας, και ανάλογα θα σας κρίνει η τοπική κοινωνία.

qΑυτός είναι ο Δήμαρχος Musa Ozdemir. ΑΥΤΟΣ είχε το μεράκι και την επιθυμία να κάνουν μνημείο για τον Δικέφαλο. Εσείς τοπικοί άρχοντες του Δήμου Φιλαδελφειας – Χαλκηδόνας νοιώθετε άνετα τώρα;

του Χάρη Καρολίδη

Προηγούμενο άρθροΑυτοκράτορας Ανδρόνικος Β΄ Παλαιολόγος… ο “Τροϊκανός”!
Επόμενο άρθροΗ αταξία ενός σκούφου… πάει ΣΤΡΟΥΓΚΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.