Χρύσα Δρακάκη: Devil eyes και όχι μόνο! (photos+video)

0


Όχι, η Κρητικοπούλα Super Star 2009 δεν κατεβαίνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αλλά διεκδικεί τον ακόμη πιο σημαντικό τίτλο – της Next Sex Symbol.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Το κορίτσι διαθέτει κορμάρα. Όσο πρέπει γυμνασμένη, όσο πρέπει καμπυλωτή και με καμία δεκαριά προσεκτικά επιλεγμένα τατού (με highlight το αγκαθωτό τριαντάφυλλο στους γλουτούς) για να σε βοηθούν άμα χάνεις το δρόμο. Αυτό που λένε σασί για προσκύνημα. Έλα τώρα σε αυτό να προσθέσεις ένα πρόσωπο που είναι λες και το έχεις κοπιάρει από αρχετυπική Καλιφορνέζα Barbie και καταλαβαίνεις ότι ποτέ της δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Όσον αφορά την σχέση της με την σέξι πλευρά του εαυτού της, προαπαιτούμενο για κάθε sex symbol, θα την λέγαμε άριστη. Γιατί το κορίτσι ξέρει ποιό είναι το καλό της προφίλ, δηλαδή το γυμνό. Και φροντίζει να ταίζει την φωτιά των αντρικών φαντασιώσεων με συχνές πυκνές φωτογραφήσεις-λάβρα…

ΠΡΟΣΟΧΗ! photos+video, Kατάλληλα μόνο  Άνω των 18 ετών!


Η Χρύσα Δρακάκη στο playboy από vyzares

Προηγούμενο άρθροΑΝΔΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: Ποια στοιχεία κρατούν μια σχέση???
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Νίκη επί του ΣΑΣ Κορωπίου και Αναρρίχηση στη 2η Θέση της Βαθμολογίας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.