Φτίαξε Διαστημόπλοιο και πάρε τα λεφτά του ΕΣΠΑ!!!

0

spaceespa_Μπορεί το υπουργείο Ανάπτυξης να έχει «επενδύσει» πολλά στο ΕΣΠΑ προσδοκώντας στην κίνηση της αγοράς, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το ότι χρηματοδοτεί την κατασκευή αεροπλάνων και διαστημοπλοίων με ποσά από 20.000 έως 300.000 ευρώ.

Στον κατάλογο που δημοσιεύθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης με τα 500 επαγγέλματα που θα χρηματοδοτηθούν συμπεριλαμβάνονταν και πολύ… ιδιαίτερες επιχορηγήσεις.

Ειδικότερα, στον κατάλογο με τα επαγγέλματα εκτός από τα συνήθη συναντά κανείς και αυτό του κατασκευαστή διαστημόπλοιου.

Ακούγεται σαν φάρσα όμως δεν είναι. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του υπουργείου Ανάπτυξης κοστολόγησαν την έρευνα και κατασκευή διαστημόπλοιου με 300.000 ευρώ. Εντύπωση προκαλεί ακόμη ένα επάγγελμα, αυτό της κοπής νομισμάτων.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχαν στο μυαλό τους οι «συγγραφείς» της λίστας καθώς το προνόμιο της τύπωσης χρήματος το έχει η Ευρωπαϊκή Κέντρική Τράπεζα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα είναι το αν είδε κάποιος υπεύθυνος τη λίστα με τα επαγγέλματα πριν αυτή δημοσιοποιηθεί.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ!
Επόμενο άρθρο“Φοβισμένος” με πεντάρα στα Σεπόλια ο Χαλκηδονικός!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.