ΦΕΑ: Βίντεο και Φωτορεπορτάζ από την “Κοπή πίτας” του συλλόγου!(video+photos)

0

fea-video-photos-24.02.2013-koph-pitasΜε  επιτυχία και σε ένα γεμάτο από αθλητές της ΦΕΑ, γονείς και φίλους του συλλόγου, κλειστό σχολικό γυμναστήριο ΟΣΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή(24/02) η ΦΕΑ έκοψε την Βασιλόπιτα του 2013..

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης η διοίκηση της ομάδας:Γ. Μητρόπουλος, Χ. Κοπελούσος, Σ. Γραμμένος, Γ. Λιόσης, Ν. Μποσινάκος, Ε. Νικολέτου, Β.Κουρής, Λ.Γεωργίου, Δ.Αυγέρης, Σ.Παπαβαλσαμής, Η.Γκρίτζαλης.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Πατέρες Παντελεήμων και Εμμανουήλ.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμαρχος Ε. Γαϊτανά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, Χ. Τομπούλογλου.(Δείτε το αποκλειστικό video του Fx)

Παρόντες επίσης οι: Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραβίας, Αδαμάντιος Παϊδας Μαρία Χατζηδάκη,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαράλαμπος Μπόβος, Σωτήρης Κοσκολέτος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας Δ. Δερμανούτσου, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ Σόλων Τζέλης κ.α.

Δείτε το αποκλειστικό video του Fx:

Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ του Fx:

Προηγούμενο άρθροEuronews: “Αγοράστε Ελληνικά και Σώστε την Ελλάδα!”(video)
Επόμενο άρθροΠ.Πρόσκοποι Φ.Χ.: Με επιτυχία η “Ημέρα Σκέψης 2013”!(photos)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.