Στυλιανίδης για διαθεσιμότητα και αξιολόγηση…

0

diathesimotitaΗ «αποτελεσματική αξιολόγηση των δομών» και η έγκαιρη και «δίκαιη» αντιμετώπιση των επίορκων υπαλλήλων μπορεί να αυξήσει την «αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητα» της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.

Ετσι θα συμβάλλει και στην επιτυχία του προγράμματος κινητικότητας, ώστε να γίνουν μετακινήσεις προσωπικού σε «λειτουργικά αναγκαίες θέσεις» και «να μην ταλαιπωρήσουν, ή να διακινδυνεύσουν οι θέσεις των εργαζομένων». Τα παραπάνω τόνισε από την Έδεσσα ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά από σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, Θ. Θεοδωρίδη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και βουλευτών της Πέλλας και αναφερόμενος στο τμήμα που αφορά το υπουργείο του, από τον συνολικό σχεδιασμό του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι επιδίωξη του ΥΠΕΣ «με τη συνεργασία των δήμων» ήταν «από την πρώτη στιγμή» η καταγραφή των «λειτουργικά αναγκαίων θέσεων» για την κάλυψη των κενών, από μετακινήσεις υπαλλήλων.

«Τώρα αυτό που εφαρμόστηκε σε 2.000 άτομα το 2012 καλούμεθα, βάσει των δεσμεύσεων μας να το εφαρμόσουμε σε 25.000 άτομα, το 2013» τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΣτο Νότιο Σουδάν τρέφονται με ρίζες και φύλλα…
Επόμενο άρθρο“ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ” η αναβολή και μετάθεση των δημοτικών εκλογών για το 2015…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.