ΣΟΝΦ: Νίκη επί του ΣΑΣ Κορωπίου και Αναρρίχηση στη 2η Θέση της Βαθμολογίας!

0

Σsonf11ημαντική νίκη 5½- 4½ εκτός έδρας επί του ΣΑΣ Κορωπίου πέτυχε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 10 Φλεβάρη. Με τη νίκη αυτή ο ΣΟΝΦ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά τον 5ο γύρο του πρωταθλήματος στον Προκριματικό Όμιλο της Α΄ Εθνικής! Το -για άλλη μια φορά- οριακό σκορ αποτυπώνει τη δυσκολία της αναμέτρησης όπου κάθε αποτέλεσμα θα ήταν δυνατό, ωστόσο αυτή τη φορά η ομάδα μας είχε υπαρκτές δυνατότητες για μεγαλύτερο σκορ. Πράγματι στην 6η σκακιέρα η Ελένη Μπαλάσκα παρότι είδε την βαριάντα που κατέρριπτε λανθασμένη θυσία πύργου της Δήμητρας Ανδρώνη, «πίστεψε» την έμπειρη αντίπαλό της και επέλεξε συνέχεια που έχανε, ενώ στην 9η σκακιέρα ο Θοδωρής Καλογριδάκης εκεί που θεωρούσαμε ότι έχει βάλει πλώρη για νίκη «έστησε» απρόσμενα κομμάτι στον Καραθανάση!

Το σκόρ για την ομάδα της Φιλαδέλφειας άνοιξε η Μαρίνα Φαραντούρη νικώντας την Ειρήνη Καραθανάση.  Στις γυναικείες σκακιέρες το Κορωπί σημείωσε άλλη μία νίκη καθώς η Ντίνα Σερετάκη έχασε από χρόνο στην 39η κίνηση, όντας σε μειονεκτική θέση, από την φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδος νέων γυναικών (<20) Νάντια Ανδρώνη.

 Στις ανδρικές σκακιέρες το τοπίο καθάρισε σχετικά νωρίς. Στην 1η σκακιέρα ο Νίκος Μπαλάσκας κράτησε καλά τη χειρότερη θέση που έβγαλε στο άνοιγμα απέναντι στον Διεθνή Μετρ Βησσαρίων Κετσουριάνι, αλλά «έστησε» στην πίεση ακριβώς στο σημείο που φάνηκε πως ισορροπεί την πίεση του αντιπάλου. Σερετάκης – Δεληθανάσης ισοπαλία στη 2η σκακιέρα, νίκες για τους Κονιστή και Βαζελάκη του ΣΟΝΦ στην 3η και 4η σκακιέρα.

 Στην 8η σκακιέρα (1η εφηβική) η πείρα του Γιώργου Καλογριδάκη τελικά επιβλήθηκε ενώ στη 10η σκακιέρα ο Δημήτρης Κλειδαράς πέτυχε την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα επί του αξιόλογου αντιπάλου του (Γιάννης Γκίκας) σημειώνοντας τον πιο πολύτιμο πόντο του αγώνα που έγειρε την πλάστιγγα οριστικά υπέρ του ΣΟΝΦ.

 Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει στην έδρα του το πρωτοπόρο Αιγάλεω σε ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο αγώνα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το απόγευμα της ίδιας μέρας στην κοπή της πίττας του ΣΟΝΦ (που θα γίνει θυμίζουμε στις 6.30 μμ στο ΠΠΙΕΔ, Δεκελείας 152) να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ένα θετικό για την ομάδα της Φιλαδέλφειας αποτέλεσμα!

Προηγούμενο άρθροΧρύσα Δρακάκη: Devil eyes και όχι μόνο! (photos+video)
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στα «Πλυντήρια» αθωωτικών αποφάσεων?(Πρωτομαγιά) σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.