Προσλήψεις στους Δήμους? Ξεχάστε το μέχρι…

0

workerΠαγώνουν μέχρι το τέλος του 2016 οι προσλήψεις προσωπικού όλων των κατηγοριών στους δήμους και τις περιφέρειες καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που υπάγονται στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείο Εσωτερικών.  Μοναδική εξαίρεση  αποτελεί το εξειδικευμένο προσωπικό αυξημένων τυπικών προσόντων  Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Ωστόσο και αυτές οι προσλήψεις εντάσσονται στο πλαίσιο των περιορισμών του άρθρου 11 του 3833/2010 σύμφωνα με τις οποίες απαιτείται η έκδοση απόφασης κατανομής από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη τήρηση της αρχής «μία πρόσληψη έναντι πέντε απολύσεων».

Από το περιορισμό εξαιρούνται επίσης οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού σε νησιωτικού δήμους που πληρούν την αρχή «ένα νησί –ένας δήμος».

Δείτε ΕΔΩ ΤΗΝ εγκύκλιο→dimoi-proslipseis

[document file=”http://www.filadelfia-xalkidona.gr/wp-content/uploads/2013/02/dimoi-proslipseis.pdf” width=”680″ height=”450″]

Προηγούμενο άρθρο“Αμερικανιές” και φέρνους Τουρίστες για να ζήσουν την Ελληνική κρίση!!!
Επόμενο άρθροΒασίλης Λογοθετίδης: “Για πάντα εργένης”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.