Λουκέτο Ασφαλιστικής εταιρίας! Στον “αέρα” 270.000 ασφαλισμένοι!

0

evimaΟι εργαζόμενοι της ασφαλιστικής εταιρείας Evima Ασφαλιστική κινητοποιήθηκαν καθώς η εταιρία έβαλε λουκέτο.

Η Evima Ασφαλιστική, που αποτελεί μετεξέλιξη της Πρώτης Ασφαλιστικής χάνει οριστικά την άδεια λειτουργίας της και τίθεται σε ασφαλιστική εκκαθάριση, καθώς δεν ήταν σε θέση να διατηρεί επαρκές περιθώριο φερεγγυότητας (δηλαδή εποπτικά κεφάλαια), ενώ δεν είχε σχηματίσει επαρκή τεχνικά αποθέματα και παρουσίαζε έλλειμμα στην ασφαλιστική τοποθέτηση.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει έλλειμμα στην εταιρεία και πως μέχρι και την Παρασκευή η EVINA κατέβαλε κανονικά αποζημιώσεις, αλλά και τη μισθοδοσία.

blog.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στα «Πλυντήρια» αθωωτικών αποφάσεων?(Πρωτομαγιά) σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”!!!
Επόμενο άρθροΠάπας Βενέδικτος 16ος: “sento il peso” και Παραιτούμε!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.