Η ΑΕΚ εκπέμπει SOS!!!

0

aek-sos

 Παλεύουν μόνοι τους: για τη φανέλα, την ΑΕΚ, τους εαυτούς τους. Παίκτες και υπάλληλοι της ΑΕΚ δουλεύουν και μοχθούν καθημερινά κόντρα σε όλα, μα πολύ περισσότερο στην αδιαφορία όλων όσων διοίκησαν και έφεραν την ομάδα σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Το aek365 επικοινώνησε με τον άνθρωπο που επέστρεψε πριν από ένα μήνα στα Σπάτα και με το «καλημέρα» κατάφερε να δεθεί με όλους τους παίκτες και να… σώσει ψυχολογικά πολλούς παίκτες. Ο Αλέξανδρος Κολιάδης μιλά αποκλειστικά στο aek365 και όσα λέει συγκλονίζουν…!

Μιλάει με πάθος για την ΑΕΚ, με συγκίνηση για όσα βιώνει καθημερινά στα Σπάτα και συνάμα απευθύνει SOS προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ΑΕΚ. Δεν τον διακόψαμε καθόλου… Ο Αλέξανδρος Κολιάδης από την αρχή ξεκίνησε να μιλά συγκλονισμένος απ’ όσα βιώνει στα Σπάτα:

«Τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Με όλη την έννοια της λέξης είναι παλικάρια! Έχουμε αρχηγούς μάγκες, που το αποδεικνύουν καθημερινά με τη στάση τους. Έχουμε ήρωες εργαζόμενους. Δεν σταματούν να δουλεύουν συνεχώς, χωρίς να αμείβονται. Για την ΑΕΚ όλοι δουλεύουν! Κάνω όμως έκκληση όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα. Δεν αντέχω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους μάγκες στεναχωρημένους. Δεν τους αξίζει. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ να υπάρχει αυτή η αδιαφορία και τόσα προβλήματα.
Εδώ και 3-4 εβδομάδες πάμε την ομάδα όπως είναι η πραγματική ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι μοναδικός. Η στήριξή του απίστευτη όλη τη χρονιά! Απίστευτη! Οι εργαζόμενοι στα Σπάτα δεν είναι απλά… θυσία αυτό που κάνουν, αλλά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Οι παίκτες είναι παλικάρια. Δεν έχω γνωρίζει άλλους σε αυτούς και έχω περάσει από αρκετές ομάδες. Δεν θέλω να πω ονόματα. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Αλλά να βρεθούν έστω να βρεθούν κάποια λεφτά να πληρωθούν, διότι η κατάσταση είναι άθλια. Πολλοί δεν αντέχουν άλλο οικονομικά», λέει ο Αλέξανδρος Κολιάδης και συνεχίζει:

«Η ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμα… Εμείς είμαστε εδώ και να παλεύουμε. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απ’ αυτό που κάνει. Είναι τόσοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Έστω και ανώνυμα, ας βάλουν κάποια λεφτά για την ΑΕΚ! Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω; Η ΑΕΚ όχι 1 μήνα, αλλά ούτε… μία ημέρα δεν αντέχει οικονομικά!

Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κέρκυρας, κάνουμε το καθήκον μας και παράλληλα έκκληση κάνω προς όσους μπορούν: βοηθήστε την ομάδα! Όχι ο κόσμος! Ο κόσμος είναι εδώ. Βοηθάει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε… λαϊκούρα! Τι άλλο να πούμε για τον κόσμο της ΑΕΚ; Φτάνει! Τι άλλο να κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ; Χρήματα από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και έχουν την οικονομική δυνατότητα χρειάζεται. Γι’ αυτά τα παλικάρια που δουλεύουν καθημερινά στα Σπάτα και στο γήπεδο για την ΑΕΚ και μόνο!

Γράφουν ιστορία, για μένα όλοι αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα! Ιστορία! Αυτή είναι η κατάσταση εδώ στα Σπάτα! Έστω και λίγο, ο καθένας ό,τι μπορεί, ας βάλει κάποια χρήματα να πληρωθούν οι παίκτες και οι εργαζόμενοι! Τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα, οι εργαζόμενοι έχουν κάνει παραπάνω απ’ όσα μπορούσαν. Θέλουμε μία βοήθεια απ’ όσους μπορούν. Ελπίζω κι εύχομαι κάποιοι να συγκινηθούν. Όσοι αγαπούν την ΑΕΚ να βοηθήσουν. Σαν μία συμπαράσταση σε αυτούς τους ήρωες…»!

Καρβουνιάρης Θοδωρής

 

Προηγούμενο άρθροH Αθήνα επιστρέφει στα κουτούκια του ’50
Επόμενο άρθροΙωάννα Χαρμπέα: Με μια βαλίτσα όνειρα φεύγουν οι νέοι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.