Αναδάσωση στις 4 Δεκεμβρίου στα Τουρκοβούνια!

0

Anadasosh-toyrkovoynia1Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, διοργανώνουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, όπου θα φυτευτούν 7.000 νέα φυτά.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, το Anadasosh-toyrkovoyniaΔήμο Νέας Ιωνίας και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, διοργανώνουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, όπου θα φυτευτούν 7.000 νέα φυτά.

Στη δράση θα λάβουν μέρος φορείς μαζί με εθελοντικές ομάδες από τους δήμους Γαλατσίου και Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σημείο συνάντησης, είναι το πάρκινγκ της Λεωφόρου Βεϊκου μετά το Άλσος Γαλατσίου με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία.

Συνεργεία του ΣΠΑΤ και των Δήμων, θα περιμένουν εκεί τους εθελοντές. Το Σαββατοκύριακο 03 και 04 Δεκεμβρίου συνεχίζεται η τρίτη εθελοντική αναδάσωση του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.

skai.gr

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: 26 Νέες Φωτογραφίες από την «Κοπή πίτας» του συλλόγου!(photos)
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Κουμουνδούρος: “Ο δέκα φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.