O Mr Playboy Παντρεύτηκε πάλι από “έρωτα”… (photos)

1

heffwife.BΣε μία παμπ σε φτωχογειτονία του Γουέστ Μπρόμγουιτς μεγάλωσε η εδώ και τέσσερις μέρες σύζυγος του μεγιστάνα Χιου Χέφνερ. Η Κρίσταλ Χάρρις, σα σύγχρονη σταχτοπούτα, μπόρεσε και ανέβηκε από τα αλώνια στα σαλόνια. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι από τις πλουσιότερες γυναίκες στον πλανήτη.

Σε μία παμπ όπου δούλευαν οι γονείς της, καλλιτέχνες του δρόμου, μεγάλωσε η Κρίσταλ Χάρρις. Το γεννημένο στην Αμερική μοντέλο έζησε έως τα πέντε της στη συνοικία Γουέστ Μίντλαντς.  Μάλιστα, συνήθιζε να διασκεδάζει τους θαμώνες της παμπ τραγουδώντας σε πολύ μικρή ηλικία.

Η Κρίσταλ Χάρρις μπόρεσε και άλλαξε τη ζωή της 180 μοίρες. Την παμπ και τη φτωχογειτονιά αντικατέστησαν η βίλα και το Μπέβερλι Χιλς. Το Γουέστ Μπρόμγουιτς της Μεγάλης Βρετανίας είναι πολύ μακριά πλέον από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Όπως και το κατακάθι είναι πολύ πιο κάτω από τον αφρό στον οποίο επιπλέει τώρα το εκλεκτό λαγουδάκι.

Και όχι, δεν είναι κατακάθι όποιος ζει στην επαρχία και συχνάζει σε παμπ. Όμως, η τωρινή εικόνα της παμπ κάνει την αντίθεση εντονότερη. Η παμπ έκλεισε πριν από τέσσερα χρόνια και τώρα είναι ερειπωμένη, όπως και διάφορα σημεία της πάλαι ποτέ κραταιάς βιομηχανικής γης της Γηραιάς Αλβιώνας. Οι παμπ δε μαζεύουν πλεόν κόσμο ούτε στην Αγγλία, με αποτέλεσμα το ακίνητο να είναι παραμελημένο, σε κακή κατάσταση, κατάσταση που γίνεται ανυπόφορη εξαιτίας και των σκουπιδιών που το κατακλύζουν.

Η Κρίσταλ Χάρρις γεννήθηκε στην Αριζόνα, την πολιτεία κάτω από την Καλιφόρνια, καθώς σε τοπικό πάρκο εργάζονταν εκείνο τον καιρό ευκαιριακά οι Βρετανοί γονείς της. Ακολούθησαν τα χρόνια στην παμπ, μέχρι που όταν ήταν 5 ετών μετακόμισαν οριστικά στην Καλιφόρνια οικογενειακώς. Εκεί, η Κ. Χάρρις πήγε σχολείο και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο, όμως, δεν έμελε να το τελειώσει. Τα λαγωνικά του Playboy μέθυσαν από το… ταλέντο της και την προσέγγισαν. Η γνωριμία της με τον υπερήλικα Χιου Χέφνερ της άλλαξε τη ζωή. Αμέσως ξεκίνησαν να βγαίνουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παντρεύτηκαν, τι κι αν τους χωρίζουν έξι γεμάτες δεκαετίες διαφοράς. Να σημειωθεί ότι είναι η Τρίτη γυναίκα που παντρεύεται ο διάσημος εκδότης.

Επισκέπτες της παμπ αναφέρουν πως από παλιά πίστευαν ότι η μικρή Κρίσταλ ήταν γεννημένη για να διασκεδάζει τον κόσμο. Φαίνεται πως η ανέλιξή της στο σταρ σύστεμ ήταν προδιαγεγραμμένη…

Προηγούμενο άρθροΈφυγε πρόωρα ο μεγάλος βολλεϊμπολίστας Νίκος Σαμαράς!
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου Π. Γρετζελιά για τις Δημαιρεσίες του Δήμου Φ.Χ. και όχι μόνο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.