Φωτορεπορτάζ, από τον Φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ στην Νέα Φιλαδέλφεια!

0

filanthropiko-basket-sparko-dimos-filadelfeias-xalkidonasΜε στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, η ομάδα Μπάσκετ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας, υποδέχτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ο.Σ.Κ ,  την ομάδα του Συλλόγου των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε φιλικό αγώνα, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι θεατές απόλαυσαν πλούσιο θέαμα, αλλά συνάμα πρόσφεραν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατ΄ επέκταση στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Στο προαύλιο χώρο του γηπέδου έγιναν εκδηλώσεις για τους μικρούς θεατές ,με φουσκωτά, ξυλοπόδαρο κλπ.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας(Προπονητές Τσούφης, Μαρκοπουλιώτης):

Κατσάρης, Γεωργίου, Πασανικολάκης, Ντούδης, Νικολλέτος, Κωνσταντίνου, Μπίσκας, Σαμιώτης, Πεταρούδης, Πολυζόπουλος, Τουρνάς.

Σύλλογος Βετεράνων-Σπάκο(Προπονητής Απόστολος Κόντος):

Γριμπογιάννης, Σιάμος, Καλογερόπουλος, Καμιλιέρης, Δεναξάς, Ντάκουλας, Χρυσανθόπουλος, Στρατής, Σάκος, Γεωργικόπουλος, Σπανουδάκης, Τζελαλής.

[heading style=”1″]Δείτε ΕΔΩ, αποκλειστικό video με αποσπάσματα του αγώνα, παρουσιάσεις κλπ![/heading]

Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ του Fx:

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η πίτα των Μικρασιατών Φ.Χ.(photos)
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό Video από τον Φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.