Ο Γιώργος Καλογριδάκης 8ος Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων!

0

Thodoris_Giorgos_KalogridakisΑκόμη μια καλή εμφάνιση για τον Γιώργο Καλογριδάκη  στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων (<18) 2013 που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά από 2-8 Γενάρη. Ο αθλητής του ΣΟΝΦ, που είχε βγει πρώτος στα προκριματικά της Αττικής, συγκέντρωσε 6 βαθμούς σε 9 αγώνες και ισοβάθμησε στην 6η θέση κατατασσόμενος τελικά 8ος μετά την άρση της ισοβαθμίας.

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουτουκίδης ενώ στις θέσεις 2-3 ακολούθησαν οι Παντελής Τζουγανάκης και Κωνσταντίνος Λιοδάκης.

Ο νεαρός σκακιστής του ΣΟΝΦ έπαιξε με το γνώριμο μαχητικό του στυλ, χάνοντας μόνο 1 παρτίδα στην πίεση χρόνου ενώ είχε καλύτερη θέση, και έδειξε ότι είχε τα φόντα για ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε κερδίσει τον πρωταθλητή στα προκριματικά της Αττικής, ενώ έφερε ισοπαλίες με τον 3ο, 5ο και 6ο της τελικής κατάταξης. Φυσικά η τελική του απόδοση είναι έτσι και αλλιώς πολύ δεδομένου του επιπέδου δυσκολίας του τουρνουά.

Αναλυτικά στοιχεία, παρτίδες και φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά: http://chaniachess.gr/neanika/

Τον συγχαίρουμε εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΣΟΝΦ και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και επιτυχίες τη φωτεινή χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται ο υπολογιστής tablet από χαρτί!!!!(video)
Επόμενο άρθροΣ.Ε.Οδηγισμού Φ.Χ.: Ελάτε μεγάλοι και παιδιά, να γεμίσουμε τον χρόνο μας δημιουργικά και χαρούμενα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.