Η ΑΕΚ Πρωταθλήτρια στην Ξιφασκία!!!

0

aek-xifaskis-protathlitriaΤέσσερα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-13, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σ/Κ 12-13/1/2013.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Θένια Ψωφάκη κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό Παγκορασίδων.  Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Φραγκοζίδης στο ατομικό Παμπαίδων.

Την επόμενη ημέρα η ομάδα της κιτρινόμαυρης μετά από εξαιρετική παρουσία, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό Παμπαίδων με τους αθλητές: Νίκο Φραγκοζίδη, Σταύρο Αλιφραγκή, Παναγιώτη Κοντοεϊδή, Ιάσωνα Μποϊδάνη. Την 2η θέση στα ομαδικό και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν και τα κορίτσια με αθλήτριες: Ψωφάκη Θένια, Βατοπούλου Αλεξάνδρα, Μποϊδάνη Λυδία, Τσόπελα Αριάδνη .

aek-xifaskis-protathlitria1

 

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤο Δελτίο “Διαρροής” έγινε Δελτίο “Τύπου” για τους νέους αντιδημάρχους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.