ΕΣΠΑ: Φέρε την ιδέα, πάρε τα λεφτά…

0

espa
Δραστηριότητες που σήμερα ξεκινούν δειλά – δειλά ακόμη και σε οικοτεχνίες, μπορούν πλέον να μετεξελιχθούν σε οργανωμένες επιχιερήσεις, καθώς το ΕΣΠΑ δίνει σημαντικές ευκαιρίες για χρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η παραγωγή ζυμαρικών, η απόσταξη αλκοολούχων ποτών, η κατασκευή ειδών ένδυσης και υποδημάτων, η παραγωγή αρωμάτων, σαπουνιών και απορρυπαντικών, αιθέριων ελαίων, η κατασκευή πυρίμαχων προϊόντων, κεραμικών, κοσμημάτων είναι ορισμένες μόνο από τις επαγγελματικές δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται στο τομέα της μεταποίησης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών»…

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΑπεργία… απεργία… απεργία!!!
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.