ΑΟΝΦ-Άτταλος: Φωτορεπορτάζ από την “κοπή πίτας”!

0

aonf-attalos-palaimaxoi-30.01.2013-pita (main)Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας «Άτταλος» και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας, έκοψαν μαζί την καθιερωμένη βασιλόπιτα  την Τετάρτη 30/01/2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ν.Φ.(Λαχανά & Πλαστήρα).

Σε μιά κατάμεστη αίθουσα με αθλητές παλαιούς και νέους της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ-Άτταλου Σόλωνας Τζέλης και των Παλαιμάχων Φώντας Μπουσούς, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

 Από την Δημοτική αρχή παρευρέθηκαν: Οι αντιδήμαρχοι Ν.Παπανικολάου και Α.Παϊδας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χ.Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Χ.Κοπελούσος.

 Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx:

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο! Υπάλληλος καταπλακώθηκε από κέρματα στην Αγροτική τράπεζα και πέθανε…
Επόμενο άρθροΛηστεία και καταστροφές, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!!!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.