“Washington Post”:”Tα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν καλοριφέρ”!

0

Η τραγωδία της Καβάλα, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από έκρηξη στην ξυλόσομπα που είχαν για να προστατευθούν από το κρύο και να ζεσταθούν,απασχολούν τον διεθνή τύπο.

Η Washington Post, φιλοξενεί έχει ρεπορτάζ για το θέμα , το οποίο συνδέει με την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Ο τίτλος που έχει το άρθρο είναι: «Τρία αδέρφια νεκρά σε μία τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα».

Ο συντάκτης αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγωδία, τονίζοντας πως η οικογένεια λόγω οικονομικής δυσχέρειας, δεν μπορούσε να πληρώσει πετρέλαιο και γι αυτό χρησιμοποιούσε ξυλόσομπα. Τονίζει μάλιστα πως τα παιδάκια θα ζούσαν ακόμα αν η οικογένεια χρησιμοποιούσε τα καλοριφέρ.

Προηγούμενο άρθροΑυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της “Δωδώνης”…
Επόμενο άρθρο«People in Crisis» και νέο πρόγραμμα για την ένταξη 55.000 νέων ανέργων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.