291.728€ από Σ.Α.Τ.Α. πήρε ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…

0

Κατά το ήμισυ τηρήθηκε η προχθεσινή δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ότι θα αποδιδόταν μέχρι χθες στους δήμους 199 εκ. ευρώ ΣΑΤΑ για το 2012 και 109 εκ. ευρώ από παρακρατηθέντες πόρους παρελθόντων οικονομικών ετών. Συνολικά δηλαδή οι δήμοι  ανέμεναν 308 εκ. ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τουλάχιστον μισθολογικές  και άλλες επείγουσες τρέχουσες λειτουργικές δαπάνες, τηρώντας ταυτόχρονα «σιγή ασυρμάτου» για το 12μόριο Δεκεμβρίου.

Φυσικά και ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, πήρε έναντι… 291.728€ από πολύ περισσότερα που περίμενε!

Στην απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται περίπου 109 εκ. ευρώ, από το δόση του 2012,  από παρακρατήσεις παρελθόντων ετών.

Σημειωτέον ότι σε σύνολο 325 δήμων οι 31 δεν θα βάλουν τα ποσά που τους αναλογούν στα ταμεία τους καθώς με βάση το άρθρο 2 του Ν. 4079/12, τα χρήματα παρακρατούνται κατευθείαν προκειμένου να καλυφθούν οφειλές των δήμων προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

ΚΕΔΕ

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό Φωτορεπορτάζ από την συνεστίαση του “Χαλκηδονικού”!
Επόμενο άρθροΤραγωδία με 18 νεκρούς στην Λέσβο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.