Κανονικά το πρόγραμμα για 60.000 παιδιά στους Παιδικούς…

0

Χωρίς προβλήματα θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που επιδοτεί με 145 εκατ. ευρώ, από πόρους του ΕΣΠΑ, τη δωρεάν φιλοξενία 60.000 παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς.

Όσον αφορά το επόμενο σχολικό έτος, η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Άννα Δαλλαπόρτα δηλώνει, απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη.

Θα ασκηθεί αίτηση ανάκλησης στο Ελεγκτικό Συνέδριο και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το έργο να υλοποιηθεί κανονικά.

Προηγούμενο άρθροΠ.Πρόσκοποι Φ.Χ.: “Το κέφι σου δεν πρέπει να χαλάς!”(photos)
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό Φωτορεπορτάζ από την συνεστίαση του “Χαλκηδονικού”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.