“Χαράτσι ΔΕΗ”: Παράνομη η είσπραξη του…

0


Μια απόφαση βόμβα εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο για το χαράτσι της ΔΕΗ,καθώς έκρινε παράνομη την είσπραξή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ…

Το πολυμελές πρωτοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή συλλογική αγωγή από οργανώσεις καταναλωτών.

Μάλιστα, η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν η ΔΕΗ ασκήσει έφεση, θα πρέπει να σταματήσει να εισπράττει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών ρεύματος, μέχρι να κριθεί εκ νέου το θέμα από τη δικαιοσύνη. Διαφορετικά, οι καταναλωτές θα έχουν το δικαίωμα προσφυγής και να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε κρίνει συνταγματικό το τέλος ακινήτων, αλλα είχε χαρακτηρίσει αντισυνταγματικό το να κόβεται το ρεύμα στους πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο“ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ” συνέχεια…
Επόμενο άρθροΠοδοσφαιριστές ομάδας νέων, πλάκωσαν στο ξύλο μέχρι θανάτου τον Διαιτητή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.