Σχολη Χατζήβεη: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar!

0

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar και προσκαλεί όλες τις οικογένειες να γιορτάσουν μαζί, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, 16:00-21:00, στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια).

Τη μέρα του Bazaar οι μικροί φίλοι με τους γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά και βιωματικά εργαστήρια, να δοκιμάσουν τη τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά, να διαλέξουν βιβλία από το παζάρι νέων και μεταχειρισμένων βιβλίων, να δοκιμάσουν τα υπέροχα σπιτικά γλυκά των μαμάδων της Σχολής, να συμμετάσχουν στο Simultane σκακιού, να παίξουν θεατρικά παιχνίδια, να επισκεφτούν την γευστική ψησταριά και να δοκιμάσουν αρωματικούς καφέδες και ζεστό γερμανικό κρασί!

Κεράσματα, μουσικές και εκπλήξεις δημιουργούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο κλίμα που γεμίζει τις καρδιές όλων μας, καθώς συνεισφέρουμε στους Φιλανθρωπικούς σκοπούς του Bazaar.

Φέτος το φιλανθρωπικό έργο της Σχολής Χατζήβεη επικεντρώνεται σε δύο σκοπούς:

  • Θα βοηθήσει το Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ», που στηρίζει παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνος σε παιδική ηλικία) και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Ο Σύλλογος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με άμεσο κίνδυνο να κλείσει.
  • Θα υποστηρίξει την οργάνωση εθελοντών «Παιδί και Οικογένεια» που βοηθάει οικογένειες απόρων με ανήλικα παιδιά προσφέροντας τους τρόφιμα, σχολικά είδη, είδη σωματικής υγιεινής, ιατρικές υπηρεσίες κ.α.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη μέρα για να προσφέρουμε μαζί την ελπίδα των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: Σχολή Χατζήβεη www.xatzivei.gr ● Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό,

Αδάνων 17,   Ν. Φιλαδέλφεια ● Τηλ:210 2511371, info@xatzivei.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Χώρος προσωρινής φιλοξενίας αστέγων λόγω ψύχους»
Επόμενο άρθροΔείτε το “Πόθεν έσχες” των Eλλήνων πολιτικών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.