Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους…

0

Τον τρόπο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών της αποφασίζει σήμερα Δευτέρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), η οποία πραγματοποιεί Πανελλαδική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας. Στη Σύσκεψη θα εξετασθεί πώς και με ποια μορφή θα συνεχισθούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας, καθώς θα τεθούν επί τάπητος οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων.

Επίσης, θα παραβρεθούν και οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που θα ενημερώσουν τους παρισταμένους για το τι συνεπάγεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πώς θα αντιμετωπισθεί.
Προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι Γενικές Συνελεύσεις έχει ήδη αποφασισθεί η επέκταση των καταλήψεων σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων, αντί των Γραφείων Προσωπικού στα οποία είχαν επικεντρωθεί έως και την Κυριακή, προκειμένου να μην σταλεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κανένα στοιχείο και καμία διαπιστωτική πράξη.

Μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-.ΟΤΑ προκειμένου να λάβει οριστική απόφαση για τη μορφή συνέχισης των κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΔΕΔΥ, έχει ήδη αποφασίσει την πραγματοποίηση 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ- ΟΤΑ «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απορρίπτουν κάθε προσπάθεια ή μεθόδευση από την πλευρά του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη με στόχο να τους φοβίσει, να τους τρομοκρατήσει και να διασπάσει το αρραγές μέτωπο τους». «Εκείνος επιχειρεί να σώσει το κύρος του και την υστεροφημία του. Εμείς παλεύουμε να διασώσουμε τις θέσεις εργασίας μας, αγωνιζόμαστε για τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν μας φοβίζουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΕΔΕ

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της “Δωδώνης”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.