Εργαζόμενοι στους Δήμους: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις…

0

Δε θα εκτελέσουν καμία εργασία οι εργαζόμενοι των δήμων το  Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με καταλήψεις στα δημαρχεία και τα δημοτικά κτίρια τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Για σήμερα Σάββατο, προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.00 το πρωί, στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού MEGA CHANNEL, προκειμένου να εκφραστεί η έντονη διαμαρτυρία τους, προς τους δημοσιογράφους της εκπομπής MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη).

Για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο έκτακτο συνέδριο Κ.Ε.Δ.Ε. στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασ. Αλεξάνδρου 2-Αθήνα), στις 10.00 το πρωί. Στόχος να σταλεί σε όλους το μήνυμα ότι «μόνο με κοινό μέτωπο εργαζομένων και αιρετών θα αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η οικονομική, λειτουργική και θεσμική κατάρρευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Προηγούμενο άρθρο11η Ποδηλατάδα την Κυριακή…
Επόμενο άρθροΔένδρο από γάλα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.