Επανάληψη με διπλό(!) Δ.Σ. σήμερα και “δωράκι” 4 διαγραφές δημοτικών συμβούλων!

0

Σήμερα θα γίνει η επανάληψη του αναβληθέντος (Λόγω μη απαρτίας) Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φ.Χ.(8.30μμ Αίθουσα Μίλτος Κουντουράς 3ο ΕΠΑΛ).

Το διαφορετικό της σημερινής συνεδρίασης είναι το “σπάσιμο” των δύο μοναδικών θεμάτων της ημερησίας διάταξης σε δύο διαφορετικές συνεδριάσεις!!!

Και τα μοναδικά θέματα είναι πλέον τα γνωστά:

  •     Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» – Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Ν. 3879/2011) (ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΓΩΓΗ)
  •     Έγκριση σχεδίου Σύμβασης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» για την ρύθμιση παλαιών οφειλών και είσπραξη τρεχουσών οφειλών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

*Επίσης επίκειται διαγραφή από την διοικούσα παράταξη της Νέας Προοπτικής, των τεσσάρων στην ουσία ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων,, (Β.Μαυράκη, Ζ.Χωρινός, Β.Αγαγιώτου και Ε.Παπαλουκά), μιά και ακόμα ανήκουν τυπικά στον συνδυασμό…

Σίγουρα θα έχουμε την έκρηξη της κυρίας Βάσως Αγαλιώτου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, μιά και είναι από τα ιστορικότερα στελέχη της Νέας Προοπτικής.

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» ή «ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ-ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ»???
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ.: “Παιχνιδάκια Απαρτίας”… Στέρησαν από εκατοντάδες δημότες το δικαίωμα στην γνώση!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.