Εκδήλωση μνήμης για την Αγλαία Κυριακού (photos)

0


Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού” στις 18 Δεκεμβρίου 2012, παραμονή της ονομαστικής της εορτής, επιμνημόσυνη δέηση και εκδήλωση μνήμης για την εμπνεύστρια και ευεργέτιδα του Νοσοκομείου, Αγλαΐα Κυριακού, 80 χρόνια μετά το θάνατό της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, το Πριγκιπικό Ζεύγος της Σερβίας, Αλέξανδρος και Αικατερίνη, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρας, οι Βουλευτές κ.κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιάννης Μιχελάκης, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Σταύρος Κουτσουμπέλης, Δήμαρχοι της Αττικής, Καθηγητές Πανεπιστημίου της Ιατρικής Σχολής κ.α. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού”, αναφορά στο έργο και την προσφορά της Αγλαΐας Κυριακού έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χάρης Τομπούλογλου.

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες από την εκδήλωση των επαγγελματιών
Επόμενο άρθροΔώστε τέλος στο άγχος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.