Δείτε σε Videos το “απολαυστικό” Δ.Σ. της «Δια Βίου… Αμάθειας»!

1

Πραγματοποιήθηκε  την  Κυριακή(30/12) το απόγευμα στην αίθουσα Μίλτος Κουντουράς , η επανάληψη της επανάληψης την επανάληψη… του 3 φορές αναβληθέντος (Λόγω μη απαρτίας)  θέματος  «Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας – Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης»…

Ξεκίνησε για πολλοστή φορά μια άνευ λόγου και ουσίας «πολιτικάντικη μάχη» εντυπώσεων, ανάμεσα  στην  αξιωματική και ανεξάρτητη αντιπολίτευση του Δήμου με την διοίκηση…

29 παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι  από τους 33 του δημοτικού συμβουλίου της Πόλης μας παραμονές Πρωτοχρονιάς!!!

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο μεγάλη απαρτία σε δημοτικό συμβούλιο…

Και επειδή έχουμε γράψει αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα (το οποίο καταψηφίστηκε με 15 ΚΑΤΑ-14 ΥΠΕΡ), δείτε τα παρακάτω videos από την συνεδρίαση και τα συμπεράσματα δικά σας:

Δείτε σχετικά:

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: Τα “πολιτικάντικα παιχνίδια” θα στερήσουν από εκατοντάδες δημότες το δικαίωμα στην γνώση???
Επόμενο άρθρο«Δοξολογία Πρωτοχρονιάς»: Δείτε ποιοί Ναοί της Πόλης Λειτουργούν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.