ΑΕΚ: Γιαούρτωμα, φωνές κλπ στην επεισοδιακή Γ.Σ. της ερασιτεχνικής!!!

0

Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ είτε λέγεται Ερασιτεχνική είτε ΠΑΕ χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο δεν γίνεται. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, η σημερινή (02/12) προγραμματισμένη τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν επεισοδιακή. Ο εκ των ηγετικών στελεχών της ORIGINAL, Χρήστος Πινκερίδης, γιαούρτωσε τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, την ώρα που ο δεύτερος είχε πάρει τον λόγο και βρισκόταν στο βήμα (για δεύτερη φορά).

Ο Πινκερίδης, απευθυνόμενος στον Χατζηχρήστο, του είπε: “Εσύ φταις για όλα. Εσύ είσαι η αιτία του κακού. Σταμάτα πια φύγε. Ήρθα εδώ πέρα μόνος να σου τα πω μπροστά σε όλους. Τέλος, φτάνει πια”, με τον αρχηγό της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ να δικαιολογείται και να αντιδρά ψύχραιμα, αποδίδοντας το περιστατικό σε προσωπική τους κόντρα που κρατά 20 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Πινκερίδης είναι ένας από τους επτά ιδιοκτήτες στο δωματιάκι της ORIGINAL. Για πολλά χρόνια ήταν στην ηγετική ομάδα του συνδέσμου και αποχώρησε μετά τη διάσπαση του 1998.

Κύριο θέμα το γηπεδικό

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου, καθώς οι παρόντες έφτασαν με το ζόρι τους 75. Η συζήτηση κράτησε σχεδόν τρεις ώρες και αυτό που προέκυψε αναφορικά με το γήπεοδ που ήταν και το επίκεντρο, είνει ότι όποιος εγγυηθεί σε οικονομικό επίπεδο οι πόρτες από την Ερασιτεχνική θα του ανοίξουν διάπλατα και τα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως.

Επίσης, για μια ακόμη φορά φάνηκε ότι τα “στρατόπεδα” στην Ερασιτεχνική είναι δύο. Το πρώτο με τον πρώην πρόεδρο της “Μάνας” ΑΕΚ, Θανάση Μιχαήλ και τον Βασίλη Καπετανόπουλο, οι οποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ο νόμος 3207 του 2003 και μπορούν τα έργα να ξεκινήσουν αμέσως. Από την άλλη πλευρά ο πρώην γενικός γραμματέας Βασίλης Τόγελος, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο αυτό, καθώς δεν είναι κατοχυρωμένο νομικά.

Μέσα σε όλα αυτά, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και γνωρίζουν το θέμα για να δει τι συμβαίνει σε νομικό επίπεδο, ενώ υποστήριξε με τη σειρά του πως “αν κάποιος θέλει να χρηματοδοτήσει το γήπεδο, εμείς θα του ανάψουμε το πράσινο φως, αρκεί να διασφαλιστεί νομικά”.

postgame.gr

Προηγούμενο άρθροΜικρασιάτες Φ.Χ.: “Απογευματινό Τσάι” για καλό σκοπό…
Επόμενο άρθροΛογοτεχνική Βραδιά στο Π.Π.Ι.Ε.Δ…(Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.