“Έφυγε” ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου…

0

Εφυγε από τη ζωή η Μπέσι Κούπερ 116 ετών, που έχει καταγραφεί στο Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η Κούπερ άφησε την τελευταία της πνοή χθες σε οίκο ευγηρίας στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ.

Η γυναίκα ένα ήσυχο θάνατο, ανακοίνωσε ο γιος της, Σίντνεϊ Κούπερ. «Φαινόταν γαλήνια όταν εξέπνευσε την τελευταία της πνοή», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο 77χρονος.

«Σήμερα το πρωί σηκώθηκε, έφαγε το πρωινό της και αργότερα ήρθε κομμώτρια που της έφτιαξε τα μαλλιά», είπε. «Είναι λες και το ήξερε ότι θα συνέβαινε».

«Έζησε σε τρεις εκατονταετίες!!!

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το έχουν κάνει αυτό», είπε ο Κούπερ. Συνέχισε λέγοντας ότι η μητέρα του πέθανε μετά από μικρό πρόβλημα στο αναπνευστικό της σύστημα.

Προηγούμενο άρθροΔιαθεσιμότητα χωρίς εξαιρέσεις… και με τον Νόμο!!!
Επόμενο άρθροΠαύλος Σιδηρόπουλος: “Ο Ασυμβίβαστος της Ροκ…”(Αφιέρωμα+videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.