Lana Del Rey: Η Γυναίκα της χρονιάς ποζάρει γυμνή!(photos)

0


Το μόνο σίγουρο είναι πως δε σου χει λείψει καθόλου. Η Λάνα ΝΤελ Ρέι (Lana Del Rey) έχει φροντίσει να εμφανίζεται μπροστά σου πιο συχνά κι από τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) και κολλάει στα κεφάλια τους κατατονικούς ρυθμούς των κομματιών της χωρίς να καταλάβεις από πού σου ήρθε.

Μετά απ’ όλα αυτά που έχει συμφωνήσει να κάνει φέτος εκτός από τη μουσική και την καινούρια της ιδιότητα ως σεναριογράφος, η 25χρονη τραγουδίστρια και πολλά άλλα ψηφίστηκε από το GQ η γυναίκα της χρονιάς ποζάροντας γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού. Πίσω από τον φακό της πιο αποκαλυπτικής της φωτογράφησης μέχρι τώρα ήταν ένας από τους ειδικούς του είδους, Μαριάνο Βιβάνκο (Mariano Vivanco) που έχει συνεργαστεί σε όλη σχεδόν τη ελίτ της μόδας.

Η Λάνα πάτησε το κόκκινο χαλί της ειδικής εκδήλωσης του περιοδικού στο Λονδίνο για την απονομή των βραβείων και στη σκηνή την κάλεσε ο Μπόι Τζορτζ (Boy George) ο οποίος την παρομοίασε με τη Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) αφήνοντας πολύ λίγα περιθώρια για σχόλια.

“Περάσαμε πολύ ωραία στη φωτογράφηση στο Μονακό , ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη και μου υπενθύμισαν γιατί μ’ αρέσει να τραγουδάω και να γράφω. Επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής Πολ με βοήθησε πάρα πολύ στο γύρισμα και δε θα μπορούσα να φωτογραφηθώ χωρίς αυτόν.” δήλωσε με μία δόση αμηχανίας η Ντελ Ρέι όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο.

 

Προηγούμενο άρθρο10 Ανεξήγητα φαινόμενα ζητούν… Απάντηση!
Επόμενο άρθροΑπαλλάσσονται από δημοτικά τέλη οι ευπαθείς ομάδες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.